Städa, städa, städa...

... är inte min favoritsyssla, men likväl måste det göras. Det är lätt att hamna framför datorn och alla meningslösa facebookspel istället. Har precis lyckats bryta mig fri från den tjugotredje omgången av thirsty parrot och istället skriver jag ett inlägg här. Facebook är redan nedstängt så att jag inte ska halka dit av misstag igen... För nu ska det städas så att dammet yr!

Dammiga hälsningar
Sofia

PS.
Jag kallar på Emma-mamma: Skicka mig fortsättningen på Etago så att jag kan illustrera bilder!!
Ni andra: Etago är en jättebra berättelse/saga/historia som min kompis Emma skriver. Den handlar om två barn vars föräldrar försvinner. För att rädda dem blir de förda till landet Etago och där väntar stora äventyr... Jag har fått äran att illustrera bilderna!

Mandi-pandi: tröjorna som vi ska göra måste vi planera!
Ni andra: Amanda hade en bra idé om tröjtryck vi skulle göra tror jag. Jag har inte hört allt om det än, men om det blir av kommer vi publicera bilder på dem här :D
DS.


En av illustrationerna till Etago. Nu väntar jag med spänd förväntan på fortsättningen... llustration: Sofia Alexandersson Ros

Ehm... Ursäkta mig...

Jag som sa att jag skulle bättra mig! Inte gjorde jag det inte... Men jag tycker faktiskt att det här med att blogga är svårt. Jag har alltid haft svårt att skriva dagbok, och det här är lite samma sak. Eller det svåra är inte själva skrivandet, utan att komma sig för att skriva när det känns som om man inte har något att berätta.

Angående förlagen som jag skickade in bilder till innan: Inget har hört av sig. Inte ens sagt att de inte är intresserade, vilket jag skulle uppskatta så att jag vet att de har fått mitt mail. Ja, ja, det är bara att försöka igen.

Kram
Sofia

Äntligen tillbaka till Illustrera

Hej!

Nu var det länge sedan... Ursäkta mig! Om sanningen ska fram glömde jag bort bloggen... Jag skyller på att jag inte är så van vid att blogga och när jag kom hem från Lofsdalen och inte hade bloggat alls på en vecka hade jag inte en tanke på den.

Idag kom jag av en på den igen när jag av en händelse hittade en flera år gammal skiss. Jag bestämde mig för att göra klart den och när jag hade gjort det kom jag på att jag har ju en blogg! Hjälp! Hur kunde jag glömma det...

Eftersom bilden påminde mig om Illustrera måste den såklart publiceras här, så varsågoda:

Illustration: Sofia Alexandersson Ros

Hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa inlägg...

Kram
Sofia

RSS 2.0