En produktiv kväll...

Här går det att spendera timmar med att göra ingenting: http://weavesilk.com/. Det läskiga är att det inte märks hur tiden går förrän man tittar på klockan. Då inser man att man har suttit och tittat på färgglada linjer hela eftermiddagen och kvällen, när tanken bara var att snabbt kolla mailen och betala räkningarna...
 
Väldigt meditativt och avslappnande dock! Jättebra när man känner sig stressad (tills man inser vad klockan är, då är det inte lika avslappnande längre...)
 
Fascinerande och färgglade linjer

Fräsigt kluriga

Hej!
 
Igår var vi kluriga och klurade ut rebusarna! Jag vet inte om det gick så snabbt, men det var kul :)
 
Solsystemet, kan ni gissa vilka himlakroppar vi föreställer?

Full fart mot... Ja, vart blir det egentligen?
 
 
WROOOOOM! Hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
PS. Här är förresten en bild av den färdiga klänningen. Fotot visar inte färgerna riktigt, det gröna och guldiga försvinner... Men men, ni kan i alla fall få ett hum om hur det blev!
 
Jorden
 
Ha det bäst! DS.
 

Rebusrally!

Pyssel pyssel pyssel! Imorgon är det Uppsala Teknolog- och Naturvetarkårs rebusrally och jag håller på att fixa min utklädnad :D
 
Letade först på myrorna efter något som skulle passa för utklädnad till planeten jorden, men hittade inget... Hittade däremot ett tyg hemma, så jag sydde snabbt en klänning! Nu håller jag på att måla på kontinenterna. Kul! Längtar tills imorgon!! :)
 
Måla, måla, pyssla
 
Kram!

Draken får äta igen!

Määhh! Skannern fungerar inte. Jag som hade varit lite kreativ för första gången på flera månader.. Här kommer draken igen istället:

Draken som leker med maten...

Kram!

RSS 2.0